pondělí 26. září 2011

MENU DNES

AKTUÁLNÍ MENU RESTAURACE AVATÁR
ON-LINE VŽDY ZDE NA TŘI TÝDNY:
https://sites.google.com/site/avatarbrno/menu

JSME VDĚČNÍ ZA KAŽDÝ TVŮJ SOUVISEJÍCÍ KOMENTÁŘ K DENNÍMU MENU ZDE NA BLOGU.
DĚKUJEME  : )

22 komentářů:

  1. Děkuji za některé pondělky bez fazolí.
    Jsou výborné, ale všeho moc škodí.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,
    Díky za rozsáhlý jídelníček i dobrá jídla. Hodně by ovšem pomohlo, pokud byste zjednodušili grafickou úpravu webu, protože je vždycky boj najít v textu den a menu.
    Doporučoval bych vystavovat pouze menu na jeden týden a sjednotit velikosti a styl písma.. nejlépe do tabulky.

    S pozdravem, Libor Z.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den
    Děkujeme za zprávu a připomínky.
    Ano Bloger se nám líbí. Potřebujeme zpětnou vazbu a to je to co tento systém umožňuje.

    Avatar team.

    OdpovědětVymazat
  4. Včera -ve čtvrtek 13.10. to bylo výborné, zvláště halušky. Škoda, že ve tři hodiny už nebyla halva.
    Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den, primloval bych se za prehlednejsi informace. :-) A uplne nejlepe: http://www.lunchtime.cz/

    pekny den Libor Zidek

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den, obcas k vam zajdu a jidlo mi chutna. Duvod, proc nechodim casteji je, ze se u vas jidla velmi rychle opakuji az je to skoro trapne. Napr mamincina bramborova kase nebo robi platek temer kazdy den.. Myslim, ze existuje spousa moznosti jak menu obmenovat.. napr misto kase celozrne testovniny, obiloviny (spaldove kernotto, kuskus atd.), misto fazoli treba indicka cocka nebo spenat.. misto robi platku udelat bulgur, rizoto nebo obalovanou cuketu..

    Zkuste o tom popremyslet. Diky.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkujeme za všechny příspěvky.
    Všechny jsou pro nás cenné a všechny při naší práci zohledňujeme a bereme v potaz při našem rozhodování.
    Jsou novinky na následující dva týdny OK?
    Avatár team

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den,
    úplně nejlepší je obalovaná dýně. Chodila bych k Vám pokaždé, kdyby to šlo. Jsem velmi ráda, že se můžu přes den v Brně "normálně" najíst. Jídlo mi nepřijde stále stejné. Myslím, že zákazníků máte více, to je v pořádku :). Také vím, že za poslední dva roky se menu velmi změnilo a vylepšilo. Jen tak dál. Budu se těšit. Přeji úspěšný nový rok. Marta

    OdpovědětVymazat
  9. Máte to moc dobré, ale fakt stále stejné. v sobotu je taky pořád stejné menu. někdy bych si ten sambar dala i v týdnu:-)kdybyste to měli různorodější, spousta z nás by určitě ráda chodila častěji.

    OdpovědětVymazat
  10. Proč jsou jednotlivé dny zarovnané střídavě doleva a doprava? Proč zde nejsou uvedené ceny? Proč jsou do jídelníčku chaoticky vloženy obrázky?

    Jestli vám takto záleží na formě prezentace ještě před tím, než k Vám zákazník přijde, bojím se pomyslet, co dostanu na talíř. Raději zajdu ke konkurenci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano REBIO (nejen) ve Špalíčku je o několik tříd vyšší liga! Vaří tam pokaždé jiné menu, kterých mají spoustu. Jediná nevýhoda je bohužel cena, která se běžně pohybuje u (většího) jedlíka kolem 150-200 Kč :-( Ale ten kdo jí méně (skoro nic) tak se do 100 kč vleze :-)

      Vymazat
  11. Dobrý den, děkujeme za váš příspěvek.
    1. Střídavé zarovnání nám příjde přehlednější.
    2. Cenu máme stále stejnou, na vše a v jakémkoliv množství 80,-Kč za menu. Ano ceník bychom sem někam umístnit mohli.
    3. Obrázky oddělují jednotlivé týdny.

    Ano konkurenci máme rádi. Pouze díky konkurenci naši zákazníci mohou plně docenit to co nabízíme. : )

    OdpovědětVymazat
  12. Je pondeli 13:00 menu konci v minulem tydnu. Coz bohuzel neni poprve.
    + k predchozim komentarum. Pochopitelne respektuji snahu majitele ci majitelu delat si veci po svem. :-) Ale v techto zemepisnych sirkach je zvykem podrthnout dulezite veci. Z meho pohledu je zjevne dulezitejsi den a ne jednotlive jidlo. :-) Dle meho nazoru by se jidelnicek stal prehlednejsi jen touto jednoduchou zmenou.
    pekny den
    Libor Zidek

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den
    Aktuální jídelníček už je na svém místě:
    https://sites.google.com/site/avatarbrno/menu

    Děkujeme za váš názor.
    Samozřejmě, že děláme věci jak nejlépe umíme.
    Abychom byli ještě lepší, provozujeme tento interaktivní blog, "on-line" knihu hostů na nástěnce a anketní lístky na každém stole.

    Podtrhávání si dělá google systém na našich stránkách tak trochu po svém. Je to zadarmo tak tomu na zuby moc nekoukáme.
    Už jste však druhý kdo by si přál vylepšení, takže se o to v nejbližší době pokusím.

    OdpovědětVymazat
  14. Nejsme vege, ale je-li smažená řepa, přijde vždycky. Jen je strašně málo často! Kdy se můžeme těšit?

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den
    Většina našich hostů nejsou vegetariáni, ale lidé, kterým u nás prostě chutná, stejně jako vám.

    Smaženou červenu řepu vaříme hlavně v zimě a na jaře.

    Nyní je čas dýní a cuket.

    Přijďte ochutnat třeba v sobotu 22.9.
    Phansi Kadhi fazole s dýní hokaido.

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den,
    chodím k Vám hodně často a trochu mě mrzí, že z jídelníčku vymizela výborná svíčková a také halušky. Také by mne potěšilo, kdyby nebyla některá jídla jen jeden stejný den v týdnu (pizza-úterý), ale různě se to měnilo, dík.
    kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den
      Děkujeme za váš příspěvek.
      Ano uvedená dvě jídla se nám vytratila. Svíčkovou jsme chtěli zrušit, jelikož se nám zdálo, že ji hosté tolik nevyhledávají.
      Halušky se jen ztratili "v překladu".
      Obě jídla jsou znovu v programu. Halušky dvakrát a svíčková 1xměsíčně.
      Pravidelnost jídel je dána hlavně závozem robi, ale zkusíme to nějak proházet.

      Ještě jednou děkujeme za zájem o naši restauraci. Právě díky lidem jako vy se můžeme neustále zlepšovat.

      Vymazat
  17. Děkuji za skvělé jídlo, párkrát jsem již u Vás byl a bylo to vždy SUPER!
    Škoda jen, že neděláte více veganské a RAW jídla a taky, že nejste k dispozici i o víkendu, to by bylo SUPER, protože přes týden to mám k Vám daleko.
    Taky by bylo fajn, kdyby k názvům pokrmů bylo i jejich složení, takový BENGALI TARKARI, MAHÁ BRINJAL, SWADISHT DAL, SAMBAR, SWADISHT DÁL.. atd mi nic neříkají a dohledávat složení jídel na netu je docela problém. Uvažujete i o tom, že byste udělali nějaký přehled jídel, kde byste ke každému názvu napsali složení?

    Díky Martin.

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den
    Děkujeme za váš příspěvek.
    Jsme rádi, že vám u nás chutná.

    Knihu našich receptů postupně budujeme zde:
    https://sites.google.com/site/avatarbrnorecepty/hlavni-jidla

    Váš příspěvek nás zřejmě donutí v tom pokračovat. Zaměříme se zvláště na ta jídla, která jste zde uvedl.

    Ještě jednou děkujeme za vaši zprávu.

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den,

    zajímalo by mně, proč se jako přílohy opakují neustále jenom rýže a brambory. U brambor navíc často smažená varianta, proč nestačí vařené? Proč nelze zařadit do příloh např. kuskus, bulgur, pohanku, whatever? Vegetariánská restaurace jste, to jako OK, ale s tím zdravím mám trochu problém. Takřka 95% dní jedno jídlo smažené. Ok, to má řešení, nedám si ho, ale nabídka je pak chabá. Má to ale také druhotný efekt, restaurace je úplně načpělé od oleje a vždycky oblečení nepříjemně nasaje. Minulý pátek, kdy byla pizza a punjab rajma, to byl nebetyčný rozdíl, super výběr a žádný nepříjemný olejový puch. Víc takových dní!

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den
    Děkujeme za váš komentář.
    Pokusím se na vaše otázky zodpovědně zodpovědět.
    Jídelníček průběžně inovujeme již patnáct let. Za tu dobu již víme které věci fungují a které fungují méně.

    To je příklad smažených jídel. Pokud máme nesmažené jídlo, víme zcela jistě, že přijde cca o 1/3 méně hostů. Jednou týdně si to můžeme dovolit. Častěji již ne.
    Můžeme mít nějaké svoje osobní preference, ale vždy musíme respektovat zájem našich hostů.

    Stejně jako v politice. Můžeme mít výhrady k sociální demokracii, ale musíme prostě žít v zemi kde vládne, jelikož ji volí dostatek lidí pro to aby vládnout mohla.

    Ohledně příloh jsme již zkoušely také různé věci. Jak mohou pamětníci potvrdit. Rýže je řekněme politickou řečí ve "středu". Je přijatelná pro příslušníky levice, kteří by chtěly celozrnné kroupy v BIO kvalitě bez ohledu na cenu (a ostatní), jelikož jsou placeni z nějakého grantu, tak i pro pravičáky, kteří ji znají z klasických restaurací.
    Navíc je bezlepková, takže k jídlu s rýží může napsat - Bezlepku.

    "Proč nestačí vařené" brambory?
    Vařené brambory se těžko udržují teplé. Několikrát týdně máme vařenou bramborovou kaši.

    Pokusíme se vymyslet nějakou novou variantu abychom zvláště v zimě (když nemůžeme tolik větrat) nemuseli tolik smažit.

    Uvítáme vaše případné nápady a inspiraci.

    V každém případě děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

    S pozdravem
    Za restauraci Avatár
    Václav Dvořák

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj názor, radu atd.
Systém je nastaven i na používání anonymního profilu.
Mezi vložením dvou příspěvků vyžaduje systém časovou prodlevu.