čtvrtek 21. července 2011

HRANOLKY A HRANOLKY


V restauraci Avatár připravujeme hranolky téměř každý den.
Připravujeme je z čerstvých brambor těsně před podáváním.
Jsou tedy vždy čerstvé a dobré.
Na rozdíl od průmyslově vyráběných hranolek, které jsou vždy staré a leží někde předsmažené a zamražené často i několik měsíců.
Na nás tedy je si vybrat co je pro nás lepší : )

Navíc tím co nakupuji přímo podporuji výrobce. Pokud platím továrně, budou všude okolo továrny a já budu donucen pracovat v továrně, stejně jako všichni ostatní.
Pokud platím malé firmě, budou všude okolo malé firmy ve které je radost pracovat.

Hezké letní dny.
Tvůj Avatár team

Průmyslově vyráběné hranolky:
http://www.youtube.com/watch?v=fs6gyLPNF7U&feature=related

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj názor, radu atd.
Systém je nastaven i na používání anonymního profilu.
Mezi vložením dvou příspěvků vyžaduje systém časovou prodlevu.