pátek 24. června 2011

PŘIROZENOST


Všichni tak touží po přirozenosti. A šikovní podvodníci se snaží tuto touhu šikovně zpeněžit viz. např:
http://www.stream.cz/video/536244-moc-pekna-reklama-na-mouku

V restauraci Avatár naproti tomu skutečně používáme přírodní suroviny, tradiční recepty a výrobní postupy. Skutečně inteligentní člověk snadno pochopí, že chleba v igelitu s třemi řádky éček nijak nekoresponduje s větrným mlýnem a pecí na dřevo.
Stejně tak je jasné, že princip čerstvosti, kdy každý den vaříme v Avatáru vše čerstvé, musí být vykoupen menší rozmanitostí. takže nabízíme jen dva druhy menu.

Je logické, že hospoda s jídelním lístkem na tři strany nemůže zaručit čerstvost všech pokrmů.

Každý den si tedy můžeme svobodně vybrat, zda si vybereme skutečně čerstvý oběd v Avatáru, nebo budeme riskovat v některé z obyčejných restaurací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za tvůj názor, radu atd.
Systém je nastaven i na používání anonymního profilu.
Mezi vložením dvou příspěvků vyžaduje systém časovou prodlevu.